Fogtechnikai laboratóriumunkat 1992-ben nyitottuk meg Kispest kertvárosában.

100 négyzetméteren, jól szeparált helyiségekben, az EU-szabványoknak megfelelő körülmények között dolgozhatnak munkatársaink a legkiválóbb technikai eszközök segítségével.

A kezdeti időben két fémvázas egy protetikus és egy keramikus kollegával indítottuk vállalkozásunkat.

1993 – tól folyamatosan minden harmadik évben tanulókkal bővült csapatunk. Végzett diákjaink közül többen maradtak munkatársként, és jelenleg is fogászatunknál dolgoznak, már végzett fogtechmikusként.

Ezen túl egy munkatársunk az adminisztrációs feladatokat, és további két munkatársunk a szállítási munkákat végzi részünkre.

Hitvallásunk szerint egységes munkaszellemünk eredményessége a tőlünk kikerülő munkák magas színvonalú minőségében mutatkozik meg.

A pontosság és a precizitás, valamint a megrendelőink megelégedettsége nélkülözhetetlen részünkre.

Ennek alapja, hogy kollégáink nagy része végzett fogtechnikus. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy egyikük gépész-mérnöki végzettséggel is rendelkezik, amely igen nagy előny számunkra, hiszen a mai technológiák, illetve az implantológiai munkák sok esetben mérnöki ismereteket is megkívánnak a mindennapjainkban!

A magas szakmai színvonal megőrzésének érdekében rendszeresen részt veszünk hazai, és nemzetközi fogtechnikai, fogászati konferenciákon, kurzusokon.

Külföldi kapcsolatainknak köszönhetően lehetőség nyílt több németországi, ausztriai, és természetesen magyarországi tanulmány úton gyarapítani ismereteinket, és így a legmodernebb technológiákkal gyarapítani ismereteinket, tudásunkat.

Nagy gondot fordítunk arra, hogy modern technikai géppark segítségével tegyünk eleget a kor és megrendelőink igényeinek.

Meggyőződésünk, hogy az igazi „csapatmunka", amely jellemzi fogászatunkat, köszönhető továbbá annak is, hogy számtalan szabadidős programot, közös városlátogatást, sport rendezvényt és évek óta karácsonyi hétvégét, családi programot szervezünk a kollégáink részére.

Továbbá büszkék vagyunk arra, hogy vállalkozásunkra nem jellemző a fluktuáció!

Tisztelettel várjuk megrendelésüket:

Madár István

fogtechnikus mester

telefon: +36 1 282-6884 | e-mail: madarfogtechnika@madarfogtechnika.hu